keskiviikko 24. helmikuuta 2016

Jäiltä jäille

Kyllä se sitten kääntyi talvi semmoiseksi, ettei sinne Perämerelle ole asiaa. Voi kurjuuksien kurjuus! Yle uutisoi jäätilannetta Perämerellä erikoiseksi ja pelastuviranomaiset kertoo, että jää on hyvin vaihtelevaa. Kaikkeista epävakaisinta on rannoilla, mutta vaikka me olisimme suunnanneet rannasta kauemmaksi merelle, olisi päätös lähteä leikkimään heikoilla jäillä ollut typerä.

Tämä oli jo toinen vuosi putkeen, kun joudumme jättämään Perämeri -suunnitelmat haaveeksi. Harmittaa toki, mutta eihän se auta muuta iskeä uutta suunnitelmaa koukkuun. Seuraava suunnitelma oliskin sitten suunnata vertikaalijäille!
Korouoma 2012
Viime talvena emme jääkiipeilleet kertaakaan. Tänä talvena Markus on käynyt kerran naputtelemassa Helvetinjärvellä. Uusimmat suunnitelmat vievät meidät nyt ensin viikonlopuksi Helvetinjärvelle hieman verestämään miltä se jääkiipeily maistuu ja sitten pääsiäiseksi Korouomaan Posiolle.  Sitten  vaan kaikki sormet ja varpaat ristiin, että näitä jäitä riittää pääsiäiselle asti!
Ice Ice Baby
 Mari ja Markus

3 kommenttia:

 1. Mulla kans oli suuria suunnitelmia Perämeren jäällä retkeilyyn, mutta minkäs teet. Ei sinne ehdoin tahdoin viitsi kastumaan mennä. Mutta onneksi tuota lunta on riittävästi - hiihtoretkeilykelit varmaan jatkuu mantereella vielä pitkään.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Taitaa olla paras kokeilla seuraavan kerran Perämerelle sulanveden aikaan jonkun kelluvan objektin kanssa :) Hauskoja hiitoja mantereen puolella!

   Poista
  2. Kiitos :) Ja mukavia kelluntoja teille, kunhan jäät tuosta lähtee. Minä odottelen merelle menon kanssa ensi talveen, kun en oikein noissa kelluvissa objekteissa viihdy ;)

   Poista