sunnuntai 1. syyskuuta 2013

Jo valmiiksi kadonneet matkatavaratVielä kertaallen lista läpi. Onko nyt ihan kaikki mukana. Melkein kaikki tavarat ovat jo Ranskassa, mutta silti käsimatkatavaralaukkukin alkaa olla täynnä.

Tällä viikolla on tullut hankittua vielä viimeisiä puuttuvia tavaroita, jonka jälkeen ne on ehditty jo hävittämäänkin. Ostin reissua varten aurinkorasvaa kertoimella 50, joka sitten se jäi muovikassissa keittiön pöytään, josta se on edelleen siirtynyt joko roskakoriin tai hyvään talteen. Nyt on siis pärjättävä suojakerroin 15:llä.

Yksi pikku juttu meinasi myös unohtua, nimittäin vakuutus. Matka- sekä matkatavaravakuutus kyllä löytyy, mutta vuorikiipeily vaatii laajemman vakuutuksen. Ei siis auta muuta kuin mennä heti aamusta pankkikortti kourassa vakuutusyhtiöön semmoinen ostamaan. Vakuutuspapereiden kanssa on sitten turvallista lähteä kohti Helsinki-Vantaata.

Lufthansan lento Geneveen lähtee 13.50, joten perillä Chamonixa olemme vasta illasta. Tiistaina lähdemmekin sitten jo aklimatisoitumaan jollekin matalemmalle huipulle. Mont Blanc olisi sitten edessä keskiviikkona tai torstaina. Vuorelle kun ei voi vain mennä kun se itselleen sopii, vaan kelit sanelevat hetket, jolloin huipulle voi yrittää.

Reissun aikana yritän päivitellä kuulumisia blogiin. Toivottavasti ne kuulumiset on pelkkää hyvää keliä ja fiilistä. Nyt on aika mennä nukkumaan, eli pyörimään yö sängyssä unettomana jännityksestä.

Markus

2 kommenttia:

  1. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

    VastaaPoista
  2. Mä jännitän hengessä mukana... Hurjan rohkeaa!! Elämyksiä ja sopivasti extremeä reissuunne :)

    VastaaPoista