sunnuntai 24. maaliskuuta 2013

Pari havupäätä ja brasilianhusky

Tämä blogi kertoo harrastuksesta.
Harrastuksesta, johon ei ole koskaan niin paljon aikaa, että se olisi tarpeeksi.
Harrastuksesta, joka ylittää pankkitilin saldon yhä uudelleen ja uudelleen sekä on usein terveen järjen ulottumattomissa.
Harrastuksesta, joka virkistää mieltä, mutta väsyttää maanantaina.
Kutsuttakoon tätä harrastusta vaikkapa retkeilyksi.

Tarkoituksenamme ei ole vain pitää päiväkirjaa kaikesta siitä uskomattoman siististä mitä yleensä teemme, vaan sen lisäksi fiilistellä kaikkea sitä mitä harrastuksemme liittyy; pääasiassa ne jatkuvasti paremmat varusteet ja paikat jotka pitää nähdä ja ne jotka on nähtävä taas uudelleen.

Kaksi havupäätä blogin takana, olemme me: Markus ja Mari. Yhteisiä mielenkiinnonkohteita ovat luonnossa liikkuminen, omien rajojen testaaminen sekä halu suunnata pois arjen pyörityksestä. Ensimmäinen yhteinen hiihtovaellus tehtiin talvella 2012 Saariselällä, UKK-puistossa. Kumpikin meistä oli viettänyt lukuisia tunteja metsiköissä ja ulkona, mutta tämä hiihtovaellus oli alku yhteiselle harrastukselle....tai tarkemmin harrastuksille.

Kuluvan talven viikonloput olemme pyrkineet viettää Etelä-Suomen jääputousten kimpussa ja kun kesä koittaa olemme jälleen luvanneet suunnata myös kalliolle kiipeilemään. Jää nähtäväksi. Suunnitelmillamme on taipumusta venyä ja muuttua ihan kotiin paluuseen saakka.

Mukanamme kulkee useimmiten brasilianhusky Ringo. Ringo ei oikeasti ole husky, eikä edes haluaisi olla. Pikkuisella terrierillä kävi vain niin huono tuuri, kun se sattui päätymään pakkasta vieroksumattomaan perheeseen.

Viikon päästä tästä, jos kaikki menee kuten olemme suunnitellet, olemme tekemässä illallista Perämerellä, jossain Hailuodon edustalla. Ensimmäiset kirjoituksemme tulevatkin siis liittymään talvilomaamme Perämeren kansallispuistossa ja Posion Korouomassa. Toivottavasti blogistamme on muillekin iloa kuin meille. Kommentoikaa ahkerasti ja sähköpostillakin voi lähestyä osoitteeseen brasilianhusky[at]gmail.com

Mari & Markus


3 kommenttia:

  1. Hih, brasilianhusky.. Se viihtyy ilmeisen hyvin ulkosalla, toisin kuin Bruno!

    Mikko

    VastaaPoista
  2. Ringo paralla kun ei ole ollut kauheasti vaihtoehtoja ;), Oikeasti se kyllä viihtyy kelissä kuin kelissä, kuhan vaan se pysyy liikkeessä. Nuotioillat eivät sovi sen maailmankatsomukseen!

    VastaaPoista