sunnuntai 25. lokakuuta 2015

Tour de Järvenpää

Vaikka tässä on jo moneen kertaan tullut mietittyä, että joko pistäisin maastopyörän talviteloille, niin taas sitä mentiin. Järvenpään Latu järjesti tänään naisille oman lenkin ympäri Järvenpään pöpeliköitä. Menin paikan päälle jo varmuuden vuoksi tuntia ennen, etten varmasti jäisi porukan matkasta. (Joo, muistin siirtää kelloa, mutta lähtöajan väärin).
Tourimme lähtöpaikka oli Vanhankylän kartano.
Tapahtuma oli järjestetty naiskuskeille, jotka harmittavan usein tuppaavat jäämään yhteisiltä maastopyörälenkeiltä pois, koska kokevat, että kynnys osallistua on liian korkea. Kun jos en vaikka pysy vauhdissa, ja pyörä hajoo, ja kaikki nauraa, ja sitten mä vielä kaatuankin! No nyt oli lupa neiteillä ja huolta meistä oli tullut pitämään pari kappaletta miessukupuolen edustajaakin. Neiteilyksi touhu ei kyllä mennyt. Ajoimme reilun kolmenkympin lenkin hieman sateisessa ilmassa ja märässä maastossa. Liukkaat kivet ja juuret toivat lisähaastetta, mutta niistäkin selvisimme kunnialla.
Ella lähti messiin, niin ei yksin tarvinnut uskaltaa.
Parisen kymmentä naista pyörineen Lemmenlaakson laavulla.
Huippulenkki, hyvässä seurassa. Vaikka itsekään en ole monelle yhteislenkille vielä uskaltatunut niin kyllä tämmöisistä päivistä saa intoa ja rohkaisua mennä mukaan. Ja jos en yhteislenkeillekään asti tällä kaudella ennätä, niin ainakaan pyörä ei vielä jouda varastoon talviunille.

-Mari

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti